2010 RENAULT MASTER

2010 RENAULT MASTER

Renault bugünlerde binek araç sektöründe oldukça  meşgul olmasına rağmen, ticari araç sektöründe de çizgisini yukarı çıkarmaya oldukça istekli. Fotografta da görüldüğü gibi Renault, Master 2010 (bu yılın sonlarında satışa sunulabilecek) için  oldukça yoğun bir test sürecinin içinde.

Şuanda bilinen Master daha önceki versiyonu gibi birçok gövde alternatifi ve birkaç çeşit  yük taşıma şeçeneği ile piyasaya sürülecek. Örneğin olarak

Renault’ nun çok zorlu taşımacılık görevlerini üstlenebilmesi için aracın geniş arka aksında ikiz tekerlek kullanacak olması. 
Master’ ın motoru  hakkında şu anda hiçbir bilgi mevcut değil. Fakat muhtemelen daha önceki modellerine istinaden daha çevreci ve daha ekonomik olması bekleniyor.

Aracın dış yenlikleri ise yeniden dizayn edilmiş ön şeridi, yeni tasarım arka lambaları, ön kafes, tamponlar ve ön farlar. Bütün bu yenilikler yeni versiyonun eski versiyona gore önemli bir değişime uğradığını gösteriyor.
Şu an piyasada olan Master Renault tarafından geliştirilmişti, fakat Renault haricinde diğer bazı firmalar tarafından modifiye edilerek de satışa sunulmuştu. Opel, Vauxhall, Movano ve Nissan Interstar, bu modifiyeli versiyona iki örnek. Ayrıca bu iki örnek gelecekte yeni versiyon Master’ a da adapte olacak gibi.
 


Diğer Haberler

ASF Otomotiv bir FDN Grubu kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır © 1989-2011
Bu site AGRAS tarafından hazırlanmıştır.
Ana Sayfa Tüvcert Dacia Renault